Анонс подій
Подій не заплановано
Пошук
На Хмельниччині діють “гарячі” телефонні лінії щодо роз’яснення питань профілактики поширення коронавірусу
На Хмельниччині діють “гарячі” телефонні лінії щодо роз’яснення питань профілактики поширення коронавірусу

Поділитися новиною:

На Хмельниччині діють “гарячі” телефонні лінії щодо роз’яснення питань профілактики поширення коронавірусу

Інформуємо, що відповідно до рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10.03.2020 р., на території Хмельницької області діятимуть “гарячі” телефонні лінії, зателефонувавши на які ви зможете отримати фахову консультацію з питань профілактики поширення коронавірусу COVID-19 та порядку дій у разі виникнення підозри за це захворювання.

«Гаряча лінія» Департаменту охорони здоров’я Хмельницької ОДА:

(0382) 70-43-63 (приймальне відділення КП «Хмельницька інфекційна лікарня») – працює цілодобово.

За цим телефоном ви зможете отримати консультацію лікаря:

➡ які симптоми характерні для хвороби COVID-19
➡ що потрібно робити, якщо у вас чи ваших рідних з’явилися симптоми респіраторного захворювання, і ви думаєте, що можете мати коронавірусну інфекцію
➡ що робити, якщо ви контактували з людиною, яка має підозру чи вже захворіла на коронавірусну інфекцію

«Гаряча лінія» ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України»:

(0382) 70-38-05 – працює з понеділка по п’ятницю з 8.30 до 17.30.

Тут вам підкажуть:

➡ яка ситуація із захворюваністю на коронавірусну та інші вірусні інфекції в області, Україні та світі
➡ якими дезінфекційними засобами можна користуватися для профілактики коронавірусної інфекції та як їх правильно використовувати
➡ які засоби індивідуального захисту потрібно застосовувати та як це робити правильно

«Гаряча лінія» ГУ Держпродспоживслужби України в Хмельницькій області:

(0382) 65-07-34 – працює: пн.-чт. – з 8.30 до 17.30; пт. – з 8.30 до 16.15; сб., нд., святкові дні – з 9.00 до 17.00.

Фахівці Держпродспоживслужби проконсультують:

➡ які існують шляхи передачі коронавірусної та інших інфекцій
➡ які індивідуальні заходи слід вжити для профілактики та запобігання поширенню коронавірусної інфекції
➡ які профілактичні заходи мають бути вжиті з метою запобігання та поширення COVID-19 в закладах освіти, ресторанного господарства та інших об’єктах масового перебування людей різних форм власності

Web-адреса: bgadmin.gov.ua/news/id/3871 | Переглядів: 122Дата публікації: 14:46 13.03.2020