![]() |
Адміністрація
Поточна діяльність
Плани роботи райдержадміністрації
Інформація про основні заходиРозпорядження голови райдержадміністраціїРегуляторна політикаТендерні закупівліОчищення владиЗапобігання і виявлення корупціїОголошення Містобудування та архітектураВідділ освіти, молоді та спортуАрхівний відділПерелік диспетчерських служб житлово-комунального господарства по Білогірському районі
Консультативно-дорадчі органи
Колегія райдержадміністрації Громадська радаСпостережна комісіяМіжвідомча координаційно-методична рада з правової освіти населенняКомісія ТЕБ і НСКомітет забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури
Доступ до публічної інформації
Робота зі зверненнями громадян
Громадянське суспільство
Актуально
Актуальні питання державної службиБезоплатна правова допомогаБілогірський районний сектор Філії Державної установи «Центр пробації» у Хмельницькій областіГерої не вмирають!Інвестиційний атлас надрокористувачаПротидія домашньому насильствуРеабілітація дітей з інвалідністюТелефони довіри Телефонний довідник
Анонс подій
Подій не заплановано
Пошук
|
Нарада кухарів закладів загальної середньої та дошкільної освіти
Якісне харчування – одна з важливих умов гармонійного розвитку дитини. Саме тому питання забезпечення якісним гарячим харчуванням в закладах загальної середньої та дошкільної освіти району з дотриманням всіх визначених законодавством норм та вимог під час його організації стало темою наради з кухарями, що проходила 8 лютого у відділі освіти та молоді райдержадміністрації. Під час наради виступила начальник нагляду за дотриманням санітарного законодавства Білогірського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області Шипульняк Галина Петрівна. Вона закцентувала увагу на актуальних питаннях щодо дотримання вимог санітарного законодавства з організації харчування дітей у закладах освіти; ведення документації кухарями; технології приготування страв та загальні вимоги до утримання харчоблоків. Значна увага була приділена питанню контролю за якістю продуктів, що надходять до харчоблоків від постачальників, контролю за якістю продуктів та процесом приготування їжі. За матеріалами відділу освіти рда
|